Reviews Opaal

Reviews Opaal

Edo Vorstius Kruijff  (2015-12-29)

Goede dag, Ons verblijf in villa opaal was een succes! We hebben ons allen zeer vermaakt. Ook de catering was prima! Al met al een geslaagde viering van ons 35- jarig huwelijk. Tot een volgend keer Vriendelijke groeten en de beste wensen voor het volgend jaar.

Willem (2015-06-16)

Afgelopen weekend hebben wij mogen verblijven in uw villa Opaal. Middels deze email wil ik u bedanken voor een heerlijk weekend in werkelijk prachtig huis! Een ieder van onze groep was onder de indruk van het huis, de ligging en het uitzicht. Ook alle faciliteiten (vele toiletten/badkamers, zwembad, sauna, keuken) waren zeer aangenaam! Daarnaast was ook de uitleg bij aankomst erg helder en uiterst vriendelijk. Tenslotte was de informatie vooraf zeer duidelijk en compleet. Kortom; wat ons betreft voor herhaling vatbaar! Mocht u nog vragen/opmerkingen hebben aangaande ons verblijf dan hoor ik het natuurlijk graag. Met vriendelijke groet,

Gerard en Riet van Steen (2015-05-27)

Beste Els, Graag wil ik u meedelen, dat wij erg genoten hebben van ons verblijf in Opaal. Het zwembad was wel het hoogtepunt, vooral voor de kleinkinderen. Wij allemaal hebben ook heerlijk gewandeld in het bos en de omgeving. De ontvangst door Wouter was ook erg vriendelijk. Wij hopen dit weekend volgend jaar weer in de pinkstervakantie te herhalen. Te zijner tijd laten we dan iets van ons horen.

Familie De Jong (2014-06-02)

Zeer ruim en mooi huis met goede voorzieningen, zoals zwembad en sauna. Woonkamer met grote groep erg prettig. Schoon bij aankomst. Barbecuerooster was alleen nog vies. Fantastisch uitzicht. Leuke omgeving zoals La Roche. Onverharde weg richting huis en huisnaam niet met bord aangegeven. Zwembad fijn voor kinderen. Eigenaren zeer behulpzaam. Fijn weekend gehad

Eline (2014-05-28)

In mei hebben wij een weekend het huis Opaal bezocht. We waren allemaal heel erg enthousiast over het huis en de omgeving. We hebben met veel plezier gebruik gemaakt van het terras en het zwembad. Het mooie weer heeft daar ook zeker aan bijgedragen. Het huis was netjes, goed schoon en de kamers waren goed ingedeeld. Ook de woonkamer was erg praktisch en compleet. Het enthousiasme was zo groot, dat we er over nadenken om volgend jaar in het Hemelvaart weekend weer het huis te reserveren.

Ilse (2014-04-24)

Wij hebben erg genoten van ons verblijf in Villa Opaal! Het was een groot en goed onderhouden huis in een prachtige omgeving. De kinderen waren niet weg te slaan uit het zwembad, een goed teken! Fijn ook dat de bedden bij aankomst al opgemaakt waren. We konden gelijk gaan ontspannen.

Paul (2013-10-08)

Beste Els, Ik wilde je via de weg nog even bedanken voor een fijn weekend. We hebben genoten van het huis, de omgeving en het zwembad. Ontvangst was ook zeer hartelijk. Bedankt en wellicht tot volgend jaar!. Groetjes, Paul

Nathalie (2012-10-23)

We have spent a week in Saffier with 4 people. What a lovely stay! The villa has everything you wish for. Lovely pool and sauna. Wonderful garden around the house. We will definitely return!

Daniel vd Sluis (2012-08-08)

Again, a wonderful holiday in villa Opaal. Last year we stayed in villa Saffier. We recommend both villa’s!! Wonderful view, quiet location. Nice, friendly owners. Just do it!

Emy Klomp (2012-06-19)

We had a weekend in Villa Opaal! Many thanks for the nice location and surroundings. The weather was fantastic and everyone has enjoyed our stay! Fantastic swimming pool! Thanks again and kind regards on behalf of the entire Family Emy Klomp.

Mvr. Doorn (2012-03-02) 

Wonderful, spacious house. We stayed with 11 adults and 2 children (1,5 and 3,5 years old) and a dog (5 months) which we could fortunately bring (in consultation and at extra cleaning costs). The swimming pool was great for adults, a bit too cold for the young ones perhaps, but they didn’t mind. We stayed a long weekend, if you stay longer we recommend to bring cleaning products. Advantage: if some people wish to go to bed early, they can take the bedrooms in the back and won’t hear the others. The only disadvantage according to me: there weren’t many walking facilities for our dog. We truly recommend the house and will probably return.

Dhr. De Vries (2011-06-10)

Deze woning is zeer geschikt voor een familie met kleine kinderen. In de omgeving kunnen mooie wandelingen gemaakt worden en in het zwembad kunnen zij uren doorbrengen zonder dit beu te worden. De kamers zijn ruim en bovendien kunnen vie gezinnen, mits enig overleg, beschikken over een eigen badkamer. De toegangsweg is wel een belevenis : steil met diepe putten en grote stenen. In de winter moet men hier zijn beste beentje voorzetten en kettingen oplegen.

Opaal (2011-03-14)

Het huis was heerlijk. Ruim, zwembad en sauna oke. Voor een groep met 15 volwassen personen beetje kleine pannen en een te kleine oven. Wel heerlijke ruime vaatwasser en keuken, mooie omgeving, spannend pad omhoog. We hebben er een prima tijd gehad !!Zeker een aanrader !!

Dhr. van Hoof (2011-01-03)

Onze groep heeft intussen redelijk wat ervaring met vakantiehuizen tijdens de oud-op nieuwjaarsperiode. En wij menen dat dit prijs-kwaliteit, een redelijk mooi vakantie-adres is. Het zwembad met sauna zijn pluspunten. Ook de woonruimte met open keuken ligt goed afgescheiden van de slaapvertrekken, waardoor de kinderen rustig konden slapen. De ligging is fantastisch. Alleen, jammer dat het huis niet een beetje meer onderhouden is. Dat zou van een 8,5 een 9 gemaakt hebben. De prijs is absoluut correct.

Wim (2011-01-02)

Helemaal leuk in Opaal!

See also: