Beoordelingen Opaal

Beoordelingen Opaal

2015-12-29 

Goede dag, Ons verblijf in villa opaal was een succes! We hebben ons allen zeer vermaakt. Ook de catering was prima! Al met al een geslaagde viering van ons 35- jarig huwelijk. Tot een volgend keer Vriendelijke groeten en de beste wensen voor het volgend jaar.

Edo Vorstius Kruijff

2015-06-16 

Afgelopen weekend hebben wij mogen verblijven in uw villa Opaal. Middels deze email wil ik u bedanken voor een heerlijk weekend in werkelijk prachtig huis! Een ieder van onze groep was onder de indruk van het huis, de ligging en het uitzicht. Ook alle faciliteiten (vele toiletten/badkamers, zwembad, sauna, keuken) waren zeer aangenaam! Daarnaast was ook de uitleg bij aankomst erg helder en uiterst vriendelijk. Tenslotte was de informatie vooraf zeer duidelijk en compleet. Kortom; wat ons betreft voor herhaling vatbaar! Mocht u nog vragen/opmerkingen hebben aangaande ons verblijf dan hoor ik het natuurlijk graag. Met vriendelijke groet,

Willem

 

2015-05-27

Beste Els, Graag wil ik u meedelen, dat wij erg genoten hebben van ons verblijf in Opaal. Het zwembad was wel het hoogtepunt, vooral voor de kleinkinderen. Wij allemaal hebben ook heerlijk gewandeld in het bos en de omgeving. De ontvangst door Wouter was ook erg vriendelijk. Wij hopen dit weekend volgend jaar weer in de pinkstervakantie te herhalen. Te zijner tijd laten we dan iets van ons horen.

Gerard en Riet van Steen

 

2014-06-02 

Zeer ruim en mooi huis met goede voorzieningen, zoals zwembad en sauna. Woonkamer met grote groep erg prettig. Schoon bij aankomst. Barbecuerooster was alleen nog vies. Fantastisch uitzicht. Leuke omgeving zoals La Roche. Onverharde weg richting huis en huisnaam niet met bord aangegeven. Zwembad fijn voor kinderen. Eigenaren zeer behulpzaam. Fijn weekend gehad

Familie De Jong

 

2014-05-28 

In mei hebben wij een weekend het huis Opaal bezocht. We waren allemaal heel erg enthousiast over het huis en de omgeving. We hebben met veel plezier gebruik gemaakt van het terras en het zwembad. Het mooie weer heeft daar ook zeker aan bijgedragen. Het huis was netjes, goed schoon en de kamers waren goed ingedeeld. Ook de woonkamer was erg praktisch en compleet. Het enthousiasme was zo groot, dat we er over nadenken om volgend jaar in het Hemelvaart weekend weer het huis te reserveren.

Eline

2014-04-24

Wij hebben erg genoten van ons verblijf in Villa Opaal! Het was een groot en goed onderhouden huis in een prachtige omgeving. De kinderen waren niet weg te slaan uit het zwembad, een goed teken! Fijn ook dat de bedden bij aankomst al opgemaakt waren. We konden gelijk gaan ontspannen.

Ilse

 

2013-10-08 

Beste Els, Ik wilde je via de weg nog even bedanken voor een fijn weekend. We hebben genoten van het huis, de omgeving en het zwembad. Ontvangst was ook zeer hartelijk. Bedankt en wellicht tot volgend jaar!. Groetjes, Paul

Paul

 

2012-10-23 

We hebben een ontzettend goede week gehad. Mooi huis, alles ruim, het zwembad was geweldig! Ik hoop dat we het huis in goede staat hebben achter gelaten en mochten we dit ooit weer doen komen we zeker bij jullie terug! Ook de mensen die we konden contacten ter plaatste helemaal top, bedankt! mvg Nathalie en de rest van de het gezelschap

Nathalie

2012-08-08 

Wederom een geweldige vakantie gehad in de villa Opaal. Het jaar daarvoor in Saffier. Beide aanraders!! Wat een prachtig uitzicht en een rustige lokatie. Leuke eigenaren. Gewoon doen!

Daniel vd Sluis

 

2012-06-19

Hierbij een berichtje van ons hoe fijn het weekend in Opaal is geweest! Hartelijk dank voor de mooie plek en omgeving. Het weer was prachtig en we hebben ons allemaal erg goed vermaakt. Het zwembad heeft daar zeker aan bijgedragen! Nogmaals dank en hartelijke groet namens de hele familie Emy Klomp

Emy Klomp

2012-03-02 

Onwijs mooi en ruim huis. Wij waren er met 11 volwassenen en 1 kind van 3,5 en 1 kind van 1,5 en een hond van 5 maanden die gelukkig na telefonisch overleg en tegen extra schoonmaakkosten mee kon. Het zwembad was voor volwassenen heerlijk voor de kleintjes iets te koud, maar niet zo koud dat ze eruit wilden. Wij bleven maar een lang weekend maar als je langer blijft is het wel verstandig om zelf schoonmaak attributen mee te nemen. Ook is het fijn dat wanneer er mensen zijn die eerder naar bed gaan de achterste slaapkamers kunnen nemen en dus zo weinig tot geen last hebben van de mensen die nog op zijn. Het enige nadeel vond ik dat er niet zo heel veel wandel mogelijkheden zijn met de hond. Het huis is echt een aanrader wij maken er waarschijnlijk nog een keer gebruik van

Mvr. Doorn

 

2011-06-10 

Deze woning is zeer geschikt voor een familie met kleine kinderen. In de omgeving kunnen mooie wandelingen gemaakt worden en in het zwembad kunnen zij uren doorbrengen zonder dit beu te worden. De kamers zijn ruim en bovendien kunnen vie gezinnen, mits enig overleg, beschikken over een eigen badkamer. De toegangsweg is wel een belevenis : steil met diepe putten en grote stenen. In de winter moet men hier zijn beste beentje voorzetten en kettingen oplegen.

Dhr. De Vires

 

2011-03-14 

Het huis was heerlijk. Ruim, zwembad en sauna oke. Voor een groep met 15 volwassen personen beetje kleine pannen en een te kleine oven. Wel heerlijke ruime vaatwasser en keuken, mooie omgeving, spannend pad omhoog. We hebben er een prima tijd gehad !!Zeker een aanrader !!

Opaal

2011-01-03 

Onze groep heeft intussen redelijk wat ervaring met vakantiehuizen tijdens de oud-op nieuwjaarsperiode. En wij menen dat dit prijs-kwaliteit, een redelijk mooi vakantie-adres is. Het zwembad met sauna zijn pluspunten. Ook de woonruimte met open keuken ligt goed afgescheiden van de slaapvertrekken, waardoor de kinderen rustig konden slapen. De ligging is fantastisch. Alleen, jammer dat het huis niet een beetje meer onderhouden is. Dat zou van een 8,5 een 9 gemaakt hebben. De prijs is absoluut correct.

Dhr. van Hoof

 

2011-01-02

Helemaal leuk in Opaal!

wim

 

Bekijk ook: